Termeni & Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul Vitals.ro. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus termenilor și condițiilor prezentate în continuare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

  1. Utilizarea Site-ului

Vitals.ro oferă informații și recenzii despre suplimente alimentare în scopuri informative și educative. Utilizarea informațiilor prezentate pe acest site se face pe propriul risc. Nu oferim sfaturi medicale profesionale și recomandăm întotdeauna consultarea unui specialist în domeniul sănătății înainte de a lua orice decizie sau acțiune bazată pe informațiile noastre.

  1. Drepturi de Autor

Toate drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului site-ului Vitals.ro aparțin în totalitate Vitals.ro și nu pot fi utilizate fără permisiunea noastră explicită. Este interzisă copierea, distribuirea, modificarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului fără acordul scris al titularului drepturilor de autor.

  1. Limitarea Responsabilității

Vitals.ro depune eforturi pentru a furniza informații precise și actualizate. Cu toate acestea, nu putem garanta corectitudinea, exhaustivitatea sau adecvarea informațiilor prezentate pe site. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daună directă sau indirectă rezultată din utilizarea informațiilor noastre.

  1. Linkuri către Site-uri Terțe

Site-ul Vitals.ro poate conține linkuri către site-uri terțe care nu sunt controlate sau deținute de noi. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru disponibilitatea, conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri terțe. Accesarea și utilizarea acestor site-uri se face pe propriul risc și vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate a site-urilor terțe înainte de a le utiliza.

  1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza periodic acești Termeni și Condiții fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site-ul nostru. Prin continuarea utilizării site-ului după modificări, vă exprimați acordul față de noii Termeni și Condiții.

  1. Jurisdicție și Lege Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile în vigoare ale țării noastre de rezidență și orice litigii sau neînțelegeri care rezultă din utilizarea site-ului Vitals.ro vor fi supuse jurisdicției instanțelor competente în această țară.

  1. Renunțarea la Garanții

Site-ul Vitals.ro este furnizat „așa cum este”, fără nicio garanție explicită sau implicită. Nu garantăm că site-ul va fi disponibil în mod neîntrerupt sau fără erori, că informațiile vor fi precise, complete sau actuale, sau că site-ul sau serverul care îl găzduiește sunt libere de viruși sau alte componente dăunătoare.

  1. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau preocupări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul nostru.