Disclaimer

Bun venit pe Vitals.ro! Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus termenilor și condițiilor prezentate în această pagină de disclaimer. Vitals.ro furnizează informații și recenzii despre suplimente alimentare și nu oferă sfaturi medicale sau substituie consultarea unui specialist în domeniul sănătății.

  1. Informațiile și Recenziile

Toate informațiile și recenziile prezentate pe Vitals.ro sunt în scop informativ și nu trebuie considerate ca fiind sfaturi medicale profesionale. Echipa noastră se străduiește să ofere informații exacte și actualizate, dar nu poate garanta în mod explicit sau implicit corectitudinea, exhaustivitatea sau adecvarea acestor informații. Utilizarea informațiilor prezentate pe acest site se face pe propriul risc.

  1. Responsabilitatea Utilizatorului

Utilizatorul este responsabil pentru alegerile sale legate de utilizarea suplimentelor alimentare. Vitals.ro nu își asumă responsabilitatea pentru nicio consecință directă sau indirectă rezultată din utilizarea informațiilor sau suplimentelor menționate pe acest site. Înainte de a utiliza orice supliment, vă recomandăm să consultați un specialist în domeniul sănătății și să citiți cu atenție instrucțiunile și etichetele produselor.

  1. Afiliere și Publicitate

Vitals.ro poate conține linkuri de afiliere către anumite produse sau servicii. Aceste linkuri pot genera comisioane pentru Vitals.ro, fără a adăuga costuri suplimentare pentru dumneavoastră. Totuși, precizăm că aceste linkuri de afiliere nu afectează în niciun fel obiectivitatea și integritatea recenziilor noastre.

  1. Limitarea Responsabilității

Vitals.ro și echipa sa nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio daună directă, indirectă, accidentală, specială sau consecutivă rezultată din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informațiile sau serviciile oferite de acest site. Aceasta include, dar nu se limitează la pierderea de profit, întreruperea activității, pierderea de date sau orice altă pierdere similară.

  1. Drepturile de Autor

Toate drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului site-ului Vitals.ro aparțin în totalitate Vitals.ro și nu pot fi utilizate fără permisiune